Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 4. maaliskuuta 2013

35. Päivä

Junassa on tunnelmaa!
(sunnuntai 3.3)

Muutaman yöllä nukutun tunnin jälkeen päivä oli pitkä.
Aamusta pakkaamista, valmennus ja sitten junaan hop.

Suuntana Tampere ja muutama vapaapäivä. Ou jea! Vapaat maistuu oikein hyvälle ja lisäksi oli ihan päästä reissuun pois tutuista kuvioista hetkeksi!

Junassa on yleensäkkin monenlaista matkustajaa ennen vaihtoa tiivis oli tunnelma ja liikaa ei vieressä tyhjiä paikkoja näkynyt. Matkatoverit näyttivät olevan kaikki vähän omissa mailmoissaan ja eipä oikeastaan kukaan tainnut pahemmin edes jutella. Ihmeellisen hiljaista ja jotenkin painostava tunnelma.

Junan vaihdon jälkeen istuin neljän istuttaville paikoille niin kuin matka lippuni minut ohjasi. Hetken vasta päätäni istui nuori nainen joka oli jotenkin vaivautuneen oloinen. En kyllä tiedä miksi mutta sille hän vaikutti. Hänen jäätyään Jyväskylään vaihtui samalle paikalle rouva ihminen. Hän oli mukava ja asiallisen oloinen. Hän kertoi hänen lastensa entisestä harrastuksesta ja seuratoimiana olemisesta. Mielenkiintoista kuultavaa kun itse on varttunut seuran/seurojen sisällä.

Kerkesin matkan aikana myös nähdä kaverini kaksoisolennon. Onneksi laitoin viestiä ja varmistin asian ennen kuin olisin mennyt juttelamaan. Kaverini oli siis toisaalla. Näin ollen voin todetan hänellä olevan kaksoisolennon.

Perille kuitenkin päästiin väsyneenä mutta tyytyväisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti