Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 21. maaliskuuta 2013

53.Päivä

En halua koskaan kasvaa isoksi!

Tämän päivän saavutus: Luin Peppi Pitkätossu kirjan kannesta kanteen eli 248 sivua. Mikä parasta huomasin pitävänikin siitä! Vaikka olikin työ juttuja niin kerrankin hymyssä suin voin sanoa sen tehneeni.

Niinkuin yleensäkkin kun kirjan lopettaa tulee sellainen tyhjä ja ontto olo. Ei tämäkään kerta tehnyt tähän poikkeusta.

Jäin miettimään miten hienoa olisikin säilyttää aina lapsemielisyys jos nyt lapsena muuten ei voisikaan pysyä. Kiinostus elämään, erinlaisiin asioihin, mielikuvitus, spontaanius ja tietynlainen häpeilemättömyys. Miksi pitäisi olla tai tulla "isoksi" ja tylsäksi. Tai niinkuin Peppi sanoi " Isoilla ihmisillä ei ikinä ole hauskaa. Heillä on vain ikäviä töitä ja hupsuja vaateita ja liika varpaita ja kummallis veroja...  Heidän päänsä on täynnä taikauskoa ja muuta hullutusta. He luulevat, että jos he sattuvat pistämään veitsen suuhun syödessään tai jotain, siitä seuraa suuri onnettomuus."

Itse tulkitsen tämän ehkä juuri niin että otetaan asiat turhan vakavasti. Myönnän tähän syylistyväni itsekkin. Kuitenkin olisi aika hienoa saada se sisäinen lapsi säilymään ja osata leikkiä vielä leluillakin.

Hieno päivä hienon kirjan parissa! Voin suositella lukemaan jos et yksin uskalla niin oman lapsen tai vaikka kummi lapsen kanssa. Itse en ainakaan tylsää hetkeä löytänyt ja tarina kantoi helposti loppuun asti !

Muutenkin päivä on ollut töiden suhteen hyvä ja itse tehty ruokakin maistuin! Tämä torstai oli toivoa täynnä ja täyttikin sen hienosti ! Oi että! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti