Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 26. maaliskuuta 2013

57. Päivä

Takaisin kotiin ja arkeen.
(Maanantai 25.3)

Rennon aamun jälkeen koitti aika lähteä kotia päin. Kohti arkea. Tällä kertaa kulkeminen kotia päin alkoi todella kun hyppäsin VR:n kyytiin. Okei kun VR mainitaan niin oletus on että jotain "kivaa" sattunut matkalla. No eipä tälläkään kertaa pettänyt ainakaan siinä mielessä. Pieksämäellä vaihtoa taidettiin odotella 45-50min pidempään kuin olisi pitänyt. Juna siis myöhässä ja vielä syystä tietämättömästä.

Onneksi laiturilla oli varmaan joku luokkaretki porukka. Nuoria ja heidän opettajiaan oli suhteelisen kiva seurata sivusta. Miettiä samalla että onkohan sitä todella itse joskus ollut tuollainen myös. Rajoja haettiin, ääntä löytyi ja opettajat väsyneesti komentamassa.

Kun kotiin asti lopulta pääsin oli olo aika jännä. Jotenkin epätodellinen. Tiesi arjen tulevan vastaan hyvin nopeasti mutta en tiedä odotinko sen niinkään nopeaa tulevan. No pienen istumisen jälkeen olikin aika pakata työ tavarat, vaihtaa työ vaatteet päälle ja lähteä ajamaan kohti työ paikkaa.

Työ matkalla päivää ilahdutti ajatus viikonlopusta ja kauniit maisemat! Vaikka väsymys meinasikin jo painaa niin silti silmät pysyivät sen verran auki että kerkesin tehdä tälläisiäkin havaintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti