Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

48.Päivä

Aktiivisuutta ja hulluutta...

Työpäivä oli normaalia lyhyempi ja kun näin pääsee käymään niin otetaan siitä kaikki ilo irti. Tällä kertaa se ilo merkitsi minulle muutamaa lisä tuntia ihan vain itseni kanssa. Lenkkeillen, lihaskuntoa vääntäen, suihkussa käynti, kynsien laittoa, kuorinta naamio naamalle ja lopulta rauhakseltaan itsensä ehostaminen ihmisen muotoon. Nautin!

Illasta ystävättäreni Heli tuli kylään ja hetken kuulumisia vaihdettua alettiin tehdä lähtöä yhteisten kavereidemme tupaantuliaisiin. Kyllä jälleen Dubarit.

Kommelluksilta ei tänäkään iltana vältytty. Tehokas blondi tiimi liikenteessä. Ennen kuin päästiin ensimmäiseen määränpäähän kierrettiin autolla pitkää kierrosta etsien paikkaa minne mennä. Lopulta saatiin auto parkkiin ja jatkettiin siitä sitten vuoroin kävellen ja juosten oikean talon metsästystä. Lopulta löydettiin perille! Onneksi. No jotain tuossa matkalla muutakin oli tapahtunut mutta olen ilkeä tällä kertaa ja jätän kertomatta mitä tapahtui.

Dubareista en lähellekkään kaikkia tuntenut entuudestaan mutta ei se haitannut. Kaikki oli positiivisin ja avoimin mielin liikkeellä. Sain siis jälleen pari uutta tuttua ainakin.

Lopulta päästiin etenemään keskustaan ja löydettiin kaikki vielä saman katon alle. Kunnes Helin kanssa lähdettiin omille teille ja loput omilleen. Käytiin katsastamassa kaksi Kuopion soitto juomalaa. Toiseen päästyä löydettiin sieltä pari kaveria lisää sekä veli kulta ja sen kaveri. Hauskaa pidettiin tanssin merkeissä pilkkuun asti!

**Pieni avautuminen tosin on kirjoitettava tähän. Juomien kaatuminen on melkeen normaalia vähintään kerran baarissa olon aikana ja töniminen kanssa. Tosin ei nämäkään ole miellyttäviä millään muotoa mutta kun löydät selästä lima klöntin. Käytännössä jonkun on pitänyt sylkäistä minua päin niin menee ymmärryksen yli. Eikö ole enää sellaisia kuin käytös tavat edes sisätiloissa? **

Ilta päättyi pieneen auto ajeluun, mukaviin juttu tuokioihin, lapsen mielisyyteen ja leikkimiseen Lisa Ankalla ja Kroko krokotiililla. Taisi taas olla suhteelisen ikimuistonen reissu.

ISO KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti